YouTube rewind 2012

YouTube 2012 logoYouTube este probabil cel mai popular website dedicat videoclipurilor, indiferent dacă sunt postate de vreo companie, de un artist sau de unul dintre milioanele sale de utilizatori care se folosesc de acest portal pentru a distribui diverse filmări. Oricum ar fi, iată că anul se apropie de final iar pe site-ul cu pricina putem urmări noul YouTube rewind 2012, o parodie genială ce îmbină cele mai populare 10 videoclipuri ale anului.

Pe primul loc, dupa cum era și firesc, se află PSY cu al său Gangnam Style, poate cel mai vizionat clip de pe YouTube al tuturor timpurilor, cine știe…Însă tot la categoria muzică, în top mai intră și Justin Bieber cu Selena Gomez dar și Lindsey Stirling cu al sau Dubstep Violin, o piesă pe care se merită să o urmăriți:

Evident, din top nu putea lipsi nici încercarea curajoasă a lui Felix Baumgartner de a sări de la limita superioară a amosferei și nici spectaculosul videoclip de promovare a canalului TNT. Dar dacă vreți ceva misto de văzut, filmuletul de mai jos face toți banii. Un tată ce a descoperit pe contul de Facebook al fiicei sale niște chestii destul de neplacute s-a hotărât să reacționeze:

Și totuși, din tot topul realizat de cei de la YouTube mi-am dat seama că am ratat poate cel mai emoționant clip, unul care spune multe despre lumea in care trăim și despre cât de ușor  ne putem mobiliza pentru a avea un impact pozitiv asupra ei.

Este absolut impresionant cum YouTube rewind 2012 ne arată cât de mult s-a schimbat lumea noastră în ultimul an, care sunt preferințele generale și care sunt valorile pe care oamenii au început să le aprecieze.

Asta mă face să îmi aduc aminte de un sfat pe care l-am primit odata: „nu contează până la urmă cât de diferiți suntem, cât de mult semănăm, care ne sunt preferințele sau ce facem în viața de zi cu zi. Important este să fim uniți dincolo de granițele spirituale, lingvistice sau fizice ce ne separară inevitabil. Important este să rămânem oameni”.

Reclame

Un gând despre „YouTube rewind 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s