A murit Justin Capră

inventatorul Justin Capra

inventatorul Justin Capra

Poate ați auzit de el în treacăt, poat că vi s-a părut că este un bătrânel excentric ce își ocupă timpul producând invenții ”cool” dar care nu vor ajuta pe nimeni niciodată căci nu ar avea cum să intre în producția de serie. Ei bine, azi ne luăm adio de la acest geniu român căci la cei 82 de ani ai săi, Justin Capră ne-a părăsit în data de 19 ianuarie 2015, lăsând în urmă, moștenire pentru eternitate, invențiile sale care i-au adus recunoașterea în numeroase cercuri științifice.

Nu am de gând să fac aici o reeditare a poveștilor deja existente și nu-i voi rescrie povestea vieții inspirându-mă din alte site-uri de profil. Am un respect prea mare pentru acest om ca să recurg la asemenea soluții. Însă vă recomand să citiți articolul care îi este dedicat pe Wikipedia și pe care îl găsiți aici.

Aveți ocazia să descoperiți niște lucruri extrem de interesante despre acest om și despre munca lui ce se întinde pe câteva decenii bune. Căci Justin Capră a fost un geniu prea puțin recunoscut, uneori luat în balon pentru ideile lui și alteori furat pe față, acolo unde invențiile lui s-au dovedit a avea un potențial ce depășea granițele țării prin importanța lor.

Sursă foto: http://www.evotv.ro/wp-content/uploads/2013/02/Justin-Capra-Evo-Tv.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s